Diyarbakır’da aileler arasındaki kavgada 1 kişi öldü, 10 kişi yaralandı

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde oturan iki ailenin üyeleri arasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, 3’ü ağır 10 kişi yaralandı.

Diyarbakır’ın Bismil ilçesine bağlı kırsal Kayabaşı ve Korukçu mahallelerinde oturan Aslan ve Erkek aileleri arasında öğle saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenden tartışma çıktı.

Tartışma her iki ailenin bireylerinin de katılmasıyla bıçak ve silahlı kavgaya dönüştü. Aileler arasında çıkan kavgada 11 kişi yaralandı. Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine bölgeye çok sayıda jandarma ve sağılık ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, yaralılara müdahale ederken, jandarma ekipleri ise tarafları ayırdı.

İlçe devlet hastanesine kaldırılan yaralılardan 1 kişi ölürken, 3’ü ağır 10 kişi ise yapılan ilk müdahalenin ardından Dicle Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edildi. Jandarma olay yerini yaya ve araç trafiğine kapatırken, bölgede geniş güvenlik önlemi alındı.

Olay sonrasında bölgeden geçenlerin cep telefonu kamerasına yansıdığı olayda bir kişinin yerde hareketsiz olarak durduğu ve jandarma ekiplerinin de yolda önlem aldığı görüldü. Olayla ilgili olarak jandarmanın araştırması sürüyor.



https://ift.tt/3oBjyNH
GÜNDEM – Kronos Haber https://ift.tt/3oDY6rm Alıntı : https://ift.tt/3lNhccN

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim