Honor İlk Katlanabilir Akıllı Telefonunu Duyurdu

Honor, Magic V adlı telefonu ile katlanabilir akıllı telefon pazarına resmi olarak giriş yaptı. Aynı zamanda içerisinde bulunan Snapdragon 8 Gen 1 yongası sayesinde Magic Vpiyasadaki en güçlü katlanabilir ürün olma özelliğini de taşıyor.

Neowin'e göre Magic V, cihaz katlandığında bile kullanılabilen daha küçük bir dış katlanır ekranla birlikte daha büyük bir dahili katlama ekranına sahip. Magic V'nin dahili katlanır ekranı 7,9 inç boyutunda ve 10:9 en boy oranına sahip. Çözünürlüğü 2.272 x 1.984 ve 90 Hz yenileme hızına sahip.

Honor'un ilk katlanabilir akıllı telefonu Magic V

Honor, Magic V adlı telefonu ile katlanabilir akıllı telefon pazarına resmi olarak giriş yaptı.

Katlandığında, Magic V, 44 derece kavisli 6.45 inç OLED ekran sayesinde daha geniş 21.3:9 en boy oranına sahip oluyor. Ek olarak, gözyaşı damlası şeklindeki menteşe, ultra geniş 7,9 inç ekrana açılıyor.

Magic V, Snapdragon 8 Gen 1 çip, 12 GB RAM, 512 GB'a kadar dahili bellek ve 66W'a kadar kapasitede hızlı şarjı destekleyen 4.750 mAh batarya ile donatılmıştır. 5G desteğine ek olarak, Honor'un Magic UI 6.0 kullanıcı arayüzü de Android 12'yi temel alıyor. Şirket, bunun birden fazla uygulamanın aynı anda görüntülenmesine izin verdiğini iddia ediyor.

Honor, Magic V adlı telefonu ile katlanabilir akıllı telefon pazarına resmi olarak giriş yaptı.

Ürünün arkasında spektrum geliştirme kamerası, ultra geniş kamera ve Honor'un "ana sensör" dediği bir kamera dahil olmak üzere üç adet 50 MP kamera bulunuyor. Magic V, biri dış ekranda ve diğeri katlanır ekranda olmak üzere iki adet 42 MP ön kamera içeriyor.

Siyah, gümüş ve turuncu renklerde gelen Honor Magic V, 18 Ocak'ta Çin'deki perakende mağazalarına resmi olarak 1,570 dolardan başlayan fiyatlarla ulaşacak.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim