Honor’dan uygun fiyatlı tablet geliyor! İşte özellikleri

Teknoloji dünyasında akıllı telefonlarıyla bilinen Honor, tablet yelpazesini genişletmeye çalışıyor. Geçtiğimiz yıl Honor Tab X7 modelini duyuran Çinli üretici, şimdi de Tab X8 için çalışmalara başladı. Tab X8’in teknik özellikleri ortaya çıktı.

Honor Tab X8 gücünü Helio G8’den alacak

Geçtiğimiz yıl Tablet 8 (Tab X22) ve Tab X7 modellerini duyuran Honor, bu yılı da boş geçirmeyi planlamıyor. 8 inçlik ekranıyla giriş-orta segment pazarın dikkat çeken tabletlerinden bir olan Tab X7’nin halefi hakkında ilk bilgiler ortaya çıktı.

Weibo’da ortaya çıkan bilgilere göre Tab X8, 1920 x 1200 piksel çözünürlüğe sahip 8 inçlik bir ekrana sahip oalcak. MediaTek Helio G80 yonga setinden gücünü alacak tablet, GPU tarafında ise Helio G80’e entegre olarak sunulan ARM Mali-G52’den beslenecek.


8 CPU çekirdeğine sahip olan Helio G80, iki adet yüksek hızlı ARM Cortex-A2 ve altı adet verimli ARM Cortex-A1.8 çekirdeğini barındırıyor. Böyle bir yonga setinin özellikle giriş-orta segment bir tablete yerleştirilmesi dikkat çekici duruyor.

Helio G80’i daha önce Samsung Galaxy A32, Galaxy M32 ve General Mobile GM 22 Plus gibi akıllı telefonlarda gördük.

Tab X8 ile ilgili çok fazla detay bulunmuyor olsa da, Tab X7’ye benzeyeceği düşünülüyor. Tab X7; 8 inç IPS ekrana, 5100mAh bataryaya ve 3GB RAM boyutuna sahipti. Sadece 325 gram ağırlığında olan tablette; 8 Megapiksel arka ve 2 Megapiksel ön kamera bulunuyordu.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Haberi Kaynağından oku: Shiftdelete

Not : Bu haber SHİFTDELETE internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.



Alıntı Haberin Kaynağı Yeni İstiklal - Doğrunun Çatısı Hedefimiz İstiklalimiz https://ift.tt/uOgad7n

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim