En İyi Kaldırıcı Hap Hangisi Ve Mutluluk Çubuğu

Sertleşme bozukluklarına sebep olarak psikolojik etkenlere çok sık rastlanır. Kaygı, stres, performans kaygısı ve ilişkideki duygusal sorunlar cinsel yaşamı olumsuz yönde etkileyebilir. Kişiler bunlarla ilgili cinsel terapilere başvurabilir. Terapistler sorunun nedeni belirleyerek kişilere çözüm bulmaya çalışır. Terapiye başvurmak bazı kişilerin sorunlarında etkili olurken bazı kişilerin cinsel sorunlarına cevap vermeyebilir. 

Ereksiyon Hapları

Sertleşme problemi yaşayan hastalar en iyi kaldırıcı hap hangisi sorusuna cevap aramaktadır. Sertleşme bozukluğunda psikoterapiden sonra başvurulan ilk yöntem ereksiyon hapları olabilir. Bu ilaçlar etken maddelerine göre çeşitli isimler almaktadır. Sertleşme bozukluğu yaşayan bazı erkeklerde hap kullanımı olumlu sonuçlar verebilmektedir. Ancak hastaların tamamında aynı etki görülmemektedir.

Doku ve sinirlerde hasar bulunan hastalarda, hap kullanımı sertleşme problemine çare olmamaktadır. Hapların çalışması ve etki gösterebilmesi için kan akışını sağlayacak sağlam doku ve sinirlere ihtiyaç vardır. Tansiyon, kalp, diyabet gibi rahatsızlığı olan hap kullanan hastalarda eş zamanlı olarak ereksiyon hapları kullanmak sakıncalı olabilmektedir. Haplar reçetesiz olarak kullanılmamalı ve mutlaka hekime danışılmalıdır.

Penil Protez

Penil protezler diğer adıyla mutluluk çubuğu ameliyatı, ilaç tedavisinin uygulanamadığı yada yeterli olmadığı durumlarda başvurulan kalıcı bir çözümdür. Penil protez implantından önce penise enjekte edilen ilaçlar da denenebilir. Penise enjekte edilebilen ilaçlar, Fentolamin, Papaverin ve Alprostadil'dir. Bu ilaçlar tek tek kullanılabileceği gibi birkaçının kombinasyonu şeklinde de kullanılabilmektedir. Sertleşme bozukluğu yaşayan erkeklerde oral ilaç tedavisinin etkili olmadığı durumlarda penis enjeksiyonu olumlu yanıt verebilmektedir.

Bir diğer yöntem vakum cihazı kullanımıdır. Doktora danışmadan kullanılmamalıdır. Bir borunun içerisinde pompa yardımı ile penis hacmi genişletilerek kan akışı sağlanır. Penisin altına halka takarak sertliğin inmesi engellenir. Vakum cihazları uzun süreli kullanımda tahrişe ve hassasiyete neden olabilir. Sertleşme sorunlarında en başarılı ve kalıcı yöntem mutluluk çubuğu operasyonudur. Bu ameliyatta protezin çeşidine ve tercihe göre seçilen protez yerleştirilerek ereksiyon sağlanır. Penil protez ameliyatında başarı oranı çok yüksektir.

Hem hasta hem de partner memnuniyeti ve puanlaması oldukça başarılıdır. Penil protez ameliyatının riskleri oldukça azdır. Operasyon sonrası görülebilen komplikasyonlar genelde hafif seyreder. Protezlerin türü ne olursa olsun dışarıdan fark edilmesi neredeyse imkansızdır. Oldukça küçük bir kesi ile yerleştirilen protez ameliyatından sonra iz veya estetik olarak olumsuz bir durum görülmez. Penil protezlerin fiyatı tercih edeceğiniz hastaneye ve tercih edeceğiniz protez çeşidine göre farklılık gösterebilmektedir. Çoğu hasta için SGK ameliyatın bir kısmını karşılamaktadır. En sağlıklı bilgiye ulaşmak için ürünün firmasıyla iletişime geçebilirsiniz.



Alıntı Haberin Kaynağı Yeni İstiklal - Doğrunun Çatısı Hedefimiz İstiklalimiz https://ift.tt/rAzfW6u

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim