Helena Bonham Carter “Harry Potter” Dizisinde Yer Alma İhtimali Hakkında Konuştu: “Asla Asla Deme”

Helena Bonham Carter "Harry Potter" Dizisi Hakkında Konuştu

Helena Bonham Carter Harry Potter dizisinde yer alabilir. Ünlü oyuncu karakteri Bellatrix Lestrange hakkında konuştu ve ayrıca Miriam Margolyes’in tartışmalı sözlerine cevap verdi.

Helena Bonham Carter, Harry Potter dizisi uyarlamasına ve yeni bir oyuncunun aynı rolle başa çıkmasına dair görüşlerini paylaştı. Usta oyuncu ayrıca serinin hayranlarına yönelik tartışmalı açıklamalarla gündeme gelen Miriam Margolyes’in (Profesör Sprout) sözlerine de değindi.

Harry Potter film serisinde Ölüm Yiyen Bellatrix Lestrange karakterine hayat veren 57 yaşındaki oyuncu, ilk olarak 2004 yılında vizyona giren Harry Potter ve Azkaban Tutsağı filminde Büyücülük Dünyası’na katılmıştı. Serinin 2011’de yayınlanan son filmi Ölüm Yadigârları Kısım 2’ye kadar da karakterine hayat vermeye devam etti. İki yıl önce HBO Max’te yayınlanan Harry Potter: Return to Hogwarts belgeselinde de önemli bir yer bulmuştu.

Helena Bonham Carter Harry Potter Dizisi Hakkında Konuştu

Helena Bonham Carter Harry Potter Dizisi ve Karakteri Hakkında Konuştu

Kısa süre önce son filmi One Life üzerine Bustle’la söyleşi yapan yıldız aktris, kahraman mı yoksa kötü karakter mi canlandırmanın daha eğlenceli olduğu sorusuna, “Kötü karakterleri oynamanın da keyfi var,” yanıtını verdi. Bellatrix’in çocuklardan da hoşlanacak bir tavrı olmasını istediğini belirten oyuncu şu ifadeleri kullandı:

“Bellatrix ile eğlenmem gerektiğini biliyordum çünkü onu bir anlamda çocuklara hitap eder hale getirmek istiyordum, bu yüzden onu bir tür tutuk gelişim haline getirdim. Onu olgunlaşamamış, hâlâ büyümemiş biri gibi canlandırdım. Gerçekten büyümemiş ve gerçekten yaramaz biri.”

Helena Bonham Carter ayrıca Bellatrix’i kitaplardaki tasvire tamamen bağlı kalmadan, farklı bir yorumla canlandırdığını da itiraf etti:

“Kitaptaki tarifine pek sadık kalmadım. Hem yaptıklarını hem çocuksu tavrını kendim inşa ettim, çünkü çok sıkılmıştım. Yeni bir çocuğum olmuştu ve bu benim tek rolümdü ve ona her şeyi kattım.”

Bellatrix Lestrange

Bellatrix için Yeni Bir Oyuncu mu Geliyor?

Son olarak geçen yıl duyurulan Harry Potter dizisi uyarlaması açısından, Bonham Carter’a Bellatrix rolünü bir kez daha canlandırıp canlandırmayacağı soruldu. Ünlü isim bu soruya olumsuz cevap verse de tıpkı Rupert Grint gibi “asla asla deme” karşılığını verdi:

“Sanmıyorum, filmlerde oynadığım için yeni bir oyuncuya vereceklerdir. Ama tabii asla asla deme.”

Yeni Bir Yorum Şart

Bonham Carter, Bellatrix için yeni oyuncu aramalarının gündeme geleceği ihtimalinde, bir önceki yorumundan tamamen farklı bir yorum bekleyeceğini söyledi. Yıldız oyuncu, “Yeni oyuncunun kitaptaki Bellatrix’e daha yakın bir versiyon oynaması iyi olur,” diye konuştu.

Miriam Margolyes’in Sözlerine Cevap: “Harry Potter’ın Büyüsü Sürüyor”

Son olarak Miriam Margolyes’in “Harry Potter sadece çocuklar içindir,” şeklindeki açıklaması da gündeme geldi. Bonham Carter bu sözleri doğru bulmadığını ifade etti:

“O kadını seviyorum. Bence içindeki koca çocuk hâlâ yaşıyor. Her ne yaşta olursak olalım, içimizdeki çocuğu canlı tutmalıyız.”

Helena Bonham Carter Bellatrix Lestrange Harry Potter

Görünen o ki Harry Potter büyüsü seyircileri ve oyuncuları üzerinde etkisini sürdürmeye devam ediyor. Hayranlar, serinin TV dizisi uyarlaması için atılacak adımları ve oyuncu tercihleriyle birlikte Bellatrix karakterine hayat verecek ismin kim olacağını büyük bir merakla bekliyor.

Helena Bonham Carter’ın Harry Potter dizisinde bir kez daha Bellatrix Lestrange karakterine hayat vermesini ister miydiniz? Yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı unutmayın! Büyücülük Dünyası ile ilgili tüm gelişmeler için bizleri Google News üzerinden takip etmeyi unutmayın!

Kaynak: MuggleNet

The post Helena Bonham Carter “Harry Potter” Dizisinde Yer Alma İhtimali Hakkında Konuştu: “Asla Asla Deme” appeared first on Fantastik Canavarlar.



Fantastik Canavarlar
https://ift.tt/ZTWdE5f

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim