Daniel Radcliffe: “Harry Potter Filmlerindeki Performansım Pek İyi Değildi”

Daniel Radcliffe Harry Potter Performansından Memnun Değil

Daniel Radcliffe, Harry Potter filmlerindeki performansını pek de iyi bulmadığını açıklayarak Potterhead’leri şaşırttı.

Harry Potter serisinin başrol oyuncusu Daniel Radcliffe, ikonik karakteri canlandırmadaki başarısından pek memnun görünmüyor. Ünlü aktör, birçok filmde iyi bir performans sergileyemediğini düşünüyor.

Radcliffe, 2001-2011 yılları arasında Harry James Potter karakterini sekiz filmde canlandırdı. Ancak yıllardır süregelen kariyerinde, bu rolündeki performansını beğenmediğini dile getiriyor. Ünlü oyuncu Broadway’de sahne aldığı ve bağımsız filmlerde oynadığı günümüzde bile Harry Potter günlerini eleştirmekten geri durmuyor.

Seth Meyers’ın Late Night with Seth Meyers programına konuk olan Radcliffe, sunucunun “Sen çok iyiydin,” övgüsüne şöyle karşılık verdi:

“Bu doğru değil ama teşekkürler.”

Meyers bu konuda ısrar edince Radcliffe sözlerine şu cümleleri ekledi:

“Birçok filmdeki performansımdan memnun değilim. Ama nazik sözleriniz için teşekkürler.”

Daniel Radcliffe Harry Potter Performansından Memnun Değil

34 yaşındaki oyuncu, Harry Potter hayranlarının kendisini izlemeye gelmesinden memnuniyet duyduğunu söylese de çocukları hayal kırıklığına uğratabileceğini belirtti:

“Çünkü ben karakter değil, sadece ’yaşlı’ biriyim.”

Daniel Radcliffe, Harry Potter Filmlerindeki Performansını Daha Önce de Eleştirmişti

Radcliffe daha önce de Harry Potter’daki oyunculuğunu defalarca eleştirmişti. Serinin gişe rekorları kıran bölümlerinde bile kendisinden memnun olmadığını dile getiren oyuncu, özellikle Harry Potter ve Melez Prens’teki performansından nefret ettiğini söylemişti.

“Tek düze bir oyunculuk sergiledim, kendimi tekrar ediyordum. Yapmaya çalıştığım şey ekranda yansımadı,” diyen Radcliffe, Harry Potter serisinin hayranlarını hayal kırıklığına uğratmak istemediğini de ekledi.

Öte yandan Radcliffe, hayranların onu Broadway’de izlemeye gelmesinden büyük mutluluk duyduğunu belirtti. “Bu, kariyerimin güzel bir yan ürünü oldu,” diyen aktör, hayranların tiyatroya gelip farklı türlerde eserler izlemesinin kendisi için önemli olduğunu vurguladı.

Son olarak Seth Meyers’ın oğlunun Harry Potter ve Felsefe Taşı’ndaki bir sahnede bir “mantık sorunu” yaşadığını açıkladı:

“Hogwarts’a geldiklerinde pelerinleri giyiyorlar. Ama Seçmen Şapka henüz evi seçmedi. Peki daha sonra Gryffindor pelerinlerini nasıl giyecekler? Yeni pelerinleri ne zaman alacaklar?”

Daniel Radcliffe: "Harry Potter Filmlerindeki Performansım Pek İyi Değildi"

Soruyu yanıtlayan Radcliffe, ilk günkü cübbelerinin nötr olduğunu, sonrasında ise büyünün devreye girdiğini ve böylece binalarına özel cübbeleri giydiklerini söyledi.

Daniel Radcliffe’in eleştirileri sizce de doğru mu? Oyuncu gerçekten de Harry Potter filmlerinde kötü bir performans mı sergilemişti? Yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı ve Büyücülük Dünyası ile ilgili tüm gelişmeler için bizleri Google News üzerinden takip etmeyi unutmayın!

Kaynak: CBR

The post Daniel Radcliffe: “Harry Potter Filmlerindeki Performansım Pek İyi Değildi” appeared first on Fantastik Canavarlar.



Fantastik Canavarlar
https://ift.tt/ud06APN

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim