“Harry Potter ve Felsefe Taşı”nın Yepyeni ve Özel Bir Baskısı Geliyor

Harry Potter ve Felsefe Taşı'nın Yeni Bir Baskısı Geliyor

Harry Potter büyüsü yeniden canlanıyor. Harry Potter ve Felsefe Taşı’nın klasik kapaklı baskısı sihirli bir görünümle bir kez daha raflardaki yerini almaya hazırlanıyor.

Harry Potter serisinin tutkunu Potterhead’ler olarak cüzdanları bir kez daha boşaltmaya hazırlanıyoruz: Scholastic, serinin ilk kitabı Harry Potter ve Felsefe Taşı’nın (Harry Potter and the Sorcerer’s Stone) tamamen yeni bir baskısını piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Bu özel baskıda kitap sayfalarının kenarları renkli bir desen ile süslenecek.

Mary GrandPré’nin ikonik Harry Potter illüstrasyonunun yer aldığı 25. yıl özel kapağıyla gelen kitap, 1 Ekim 2024’te raflardaki yerini alacak. Amerikan fiyatıyla 14.99 dolara satılması beklenen bu baskı, özellikle koleksiyonculara ve sadık hayranlar için muhteşem bir hediye seçeneği olacak.

Harry Potter ve Felsefe Taşı ile Cadılık ve Büyücülük Dünyasına İlk Adım

Harry Potter ve Felsefe Taşı Özel Baskı

J.K. Rowling’in müthiş serüvenin ilk adımını attığı Felsefe Taşı kitabı, milyonlarca insanın gönlünde taht kurdu. Küçük Harry’nin teyzesi, Vernon enişte, Petunia Teyze ve kuzeni Dudley ile yaşadığı kötü muameleden kurtulup Hogwarts’a kabulünü anlatan eser, sihirli bir dünyanın kapılarını aralıyordu.

Kitabın bu yeni baskısında ise sayfa kenarlarındaki özel desen, okurları büyülü bir atmosfere çekecek. Sihirli dünyanın cazibesi, kelimelerin ötesine geçerek kitabın fiziksel görünümüne de yansıyacak.

Özel Baskı Türkiye’de Çıkacak mı?

Harry Potter ve Felsefe Taşı Özel Baskı Büyük

Harry Potter serisinin ilk kitabının çıkışından neredeyse 30 yıl geçti. Ancak serinin büyüsü hiç kaybolmadı. Yayıncının özel baskı kararı da bunun bir göstergesi. Sadece yetişkinler değil, günümüzün çocuk okurları da bu eşsiz baskıyla büyülenecek!

Harry Potter ve Felsefe Taşı’nın renkli sayfa kenarlı baskısı, koleksiyoncular ve tutkulu hayranlar için birinci sınıf bir cazibe kaynağı olmaya aday gibi duruyor. Ancak 1 Ekim’de piyasaya sürülecek bu özel baskının ülkemizde Türkçe olarak raflara gelip gelmeyeceği henüz bilinmiyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Harry Potter ve Felsefe Taşı Son 30 Yılın En İyi ve En Etkili Kitabı Seçildi

Felsefe Taşı’nın yeni baskısını nasıl buldunuz? Serinin klasik kapaklı hâli hoşunuza gidiyor mu? Yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı ve Büyücülük Dünyası ile ilgili tüm gelişmeler için bizleri Google News üzerinden takip etmeyi unutmayın!

Kaynak: The Rowling Library 

The post “Harry Potter ve Felsefe Taşı”nın Yepyeni ve Özel Bir Baskısı Geliyor appeared first on Fantastik Canavarlar.



Fantastik Canavarlar
https://ift.tt/i4JIbVA

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim