“Fantastik Canavarlar”ın Theseus Scamander’ı Callum Turner, Ünlü Bilimkurgu Uyarlamasının Başrolü Oldu

Callum Turner - Theseus Scamander - Neuromancer Başrolü

Callum Turner, William Gibson’ın dünyaca ünlü bilimkurgu romanı Neuromancer’dan uyarlanacak dizinin başrolüne seçildi.

Harry Potter evreninde geçen Fantastik Canavarlar film serisinde başkarakter Newt Scamander’ın ağabeyi Theseus Scamander’ı oynayan Callum Turner’ın sıradaki projesi belli oldu. Turner, Apple TV+ tarafından geliştirilen siberpunk türündeki Neuromancer uyarlamasında Henry Case’i canlandıracak.

Turner, şimdiye dek toplam üç filmi çekilen Fantastik Canavarlar’ın ikinci macerası Grindelwald’ın Suçları ile üçüncü filmi Dumbledore’un Sırları’nda Theseus Scamander’ı oynamıştı.

Callum Turner - Theseus Scamander - Neuromancer Başrol

Turner, ikinci filmde dahil olduğu Büyücülük Dünyası’nda meşhur bir savaş kahramanı, Sihir Bakanlığı’nda çalışan bir Seherbaz ve New Scamander’ın ağabeyi rolündeydi. Birinci Dünya Savaşı sonrasında Baş Seherbazlığa terfi eden karakter Gellert Grindelwald’a karşı verilen mücadelenin kilit isimleri arasındaydı.

Callum Turner “Neuromancer” Dizisi ile Bilimkurgu Dünyasına Adım Atıyor

Fantastik Canavarlar serisi dışında Masters of the Air, War & Peace ve The Capture ile tanınan BAFTA adayı aktör Callum Turner, yeni projesinde William Gibson’ın The Matrix’e ilham veren Neuromancer’ında yer alacak.

William Gibson’ın 1984 tarihli bilimkurgu romanı Hugo, Nebula ve Phillip K. Dick ödüllerini aynı anda kazanan tek eser olarak tarihe geçmişti. Kitap, siberpunk temalı bir gelecekte geçiyor ve matrisle bağlantısını yitiren siberuzay kovboyu Henry Case’in Çiba Şehri’nde hayatta kalmak için verdiği mücadeleyi konu alıyor.

Dizinin yaratıcılığını Tom Clancy’s Jack Ryan ile tanınan Graham Roland ile Devotion ile tanınan JD Dillard’ın üstlenirken yapımın ilk sezonunun toplamda 10 bölümden oluşması bekleniyor.

Turner’dan önce ikonik rol için Wiplash’in yıldızı Miles Teller düşünülmüş ancak son karar Fantastik Canavarlar’ın Theseus’undan yana verilmişti.

Callum Turner Neuromancer Dizisi Apple TV+

Apple TV+ bu yapımla birlikte daha önce çektiği Severance, Foundation, See, For All Mankind, Invasion, Silo ve Monarch: Legacy of Monsters’ın ardından bilimkurgu kataloğuna iddialı bir eser daha eklemeyi hedefliyor.

Dizide şimdilik Turner dışında açıklanmış bir oyuncu bulunmuyor. Yapımın yayın tarihi de henüz belirsizliğini koruyor.

Theseus Scamander rolüyle kalbimizde yer edinen Callum Turner’ın sıradaki projesini siz nasıl buldunuz? Görüşlerinizi bizlerle paylaşmayı ve Fantastik Canavarlar’ı Google News’ten takip etmeyi unutmayın!

Kaynak: Screen Rant

The post “Fantastik Canavarlar”ın Theseus Scamander’ı Callum Turner, Ünlü Bilimkurgu Uyarlamasının Başrolü Oldu appeared first on Fantastik Canavarlar.



Fantastik Canavarlar
https://ift.tt/FACnQSR

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim