J.K. Rowling’in “The Christmas Pig” Kitabı Film Oluyor

The Christmas Pig Film - J.K. Rowling

The Christmas Pig film oluyor. J.K. Rowling’in Harry Potter sonrasında kaleme aldığı çocuk kitabı, beyaz perdede izleyicilerin karşısına çıkacak. Yapım hakkında detaylar ise şimdilik saklı tutuluyor.

Harry Potter serisi ile modern fantastik edebiyatın önde gelen yazarları arasına giren J.K. Rowling, Büyücülük Dünyası dışında yazdığı kitaplarla da tanınıyor.

Yazar, Robert Galbraith takma adıyla yazdığı yetişkinlere yönelik Cormoran Strike serisiyle sık sık gündeme gelse de çocuk edebiyatından da vazgeçmiş değil. 2021 yılında yayımlanan The Christmas Pig, Türkiye’de aynı sene Noel Domuçu ile Jack’in Müthiş Maceraları adıyla yayımlanmıştı. Jim Field’ın illüstrasyonlarının eşlik ettiği eser, hayallerin gerçekleştiği bir Noel arifesinde geçiyor.

The Christmas Pig Film Uyarlama - J.K. Rowling

Şimdi ise bu eserin sinema filmi uyarlaması için hazırlıkların başladığı bilgisi paylaşıldı. Henüz erken geliştirme aşamasında olan film ile Rowling’in yapım şirketi Bronte ilgileniyor. Bronte aynı zamanda Cormoran Strike’ın BBC/HBO ortak dizi adaptasyonunun da yapımcısı olarak biliniyor.

The Christmas Pig Film Uyarlaması için Hazırlıklar Başladı

Kitap, Noel arifesinde üvey kız kardeşinin aile arabasından attığı çocukluk oyuncağı DP lakaplı Pig’i kaybeden Jack adında bir çocuğun hikâyesini ele alıyor. Ailesi, Jack’e teselli olarak Noel Domuzu adında yeni bir oyuncak teklif etse de Jack eski arkadaşını özlüyor ve Kayıplar Ülkesi’ne doğru bir maceraya atılıyor.  Yolda, aralarında Noel Baba’nın da bulunduğu, gerçek hayattan bazı karakterler de Jack’in karşısına çıkıyor.

Rowling, kitabı yazarken oğlunun ikiz oyuncak domuzlarından ilham aldığını kaydetmişti.

The Christmas Pig Film Uyarlaması - J.K. Rowling

Şu an için erken geliştirme aşamasında olan projenin live-action mu yoksa animasyon formatında mı ele alınacağı da henüz bilinmiyor. Gelecek haftalarda yapıma dair daha fazla detayın ortaya çıkması bekleniyor.

Öte yandan J.K. Rowling’in Harry Potter serisi de Max platformunda 7 sezondan oluşacak bir dizi ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bununla birlikte Cormoran Strike’tan uyarlanan Strike dizisi de şimdilerde 6. sezon prodüksiyonuna devam ediyor.

Siz J.K. Rowling’in The Christmas Pig kitabından uyarlanacak film uyarlaması hakkında nasıl bir beklentiye sahipsiniz? Görüşlerinizi bizlerle paylaşabilir ve Fantastik Canavarlar’ı Google News’ten takibe alabilirsiniz!

Kaynak: Variety

The post J.K. Rowling’in “The Christmas Pig” Kitabı Film Oluyor appeared first on Fantastik Canavarlar.



Fantastik Canavarlar
https://ift.tt/j0Efyv2

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim