Amerikalıların Çoğu Akıllı Uzaylıların Var Olduğunu ve Dünya'yı Ziyaret Ettiklerini Düşünüyor

Akıllı uzaylılar var mı? Uzaylılar Dünya'yı ziyaret ediyor mu? Amerikalıların çoğu akıllı uzaylıların var olduğuna inanıyor.

Son birkaç haftadır, tanımlanamayan uçan cisimler (UFO'lar) hakkında bir ABD istihbarat raporunun yayınlanması, Amerika Birleşik Devletleri'nde heyecan uyandırdı. Bu nedenle, 25 Haziran'da rapor kamuoyuna açıklanmadan önce yapılan bir ankete göre, çoğu Amerikalının diğer dünyalarda yaşayan akıllı yaşama (uzaylılara) inandığını bulmak şaşırtıcı değil.

Amerikalıların çoğu akıllı uzaylıların var olduğuna inanıyor

Washington, DC'deki tarafsız bir düşünce kuruluşu olan Pew Research Center tarafından yapılan bir ankete göre, Amerikalıların yaklaşık %65'i dünya dışı varlıkların var olduğu konusunda hemfikir ve yaklaşık %51'i ABD Ordusu üyeleri tarafından bildirilen UFO gözlemlerinin akıllı uzaylılardan gelen ziyaretleri temsil ettiğini söylüyor.

Pew, 2 Temmuz'da UFO meraklıları tarafından kutlanan gayri resmi bir tatil olan Dünya UFO Günü öncesinde anket sonuçlarını yayınladı. Dünya UFO Günü web sitesine göre, tarih, New Mexico'daki Roswell'deki bir çiftlikte sözde 1947 UFO kazasına işaret ediyor. İddia edilen Roswell kazasının kesin tarihi bilinmemekle birlikte, ABD Ordusu, 8 Temmuz 1947'de, düşen bir uçan diskin çiftlikten kurtarılmasını açıklayan ve ABD'de dünya dışı varlıklar ve UFO'lara kalıcı bir hayranlık uyandıran bir basın açıklaması yayınladı. (temsilciler daha sonra gizemli nesneyi hatalı bir hava balonu olarak tanımladı).

Akıllı uzaylılar var mı? Uzaylılar Dünya'yı ziyaret ediyor mu? Amerikalıların çoğu akıllı uzaylıların var olduğuna inanıyor.

Anket için Pew temsilcileri 10.417 Amerikalı yetişkini uzaylılar ve UFO'lar hakkında sorguladı. 18 ila 29 yaş arasındaki insanların yaklaşık %76'sının akıllı uzaylılara inanma olasılığının yüksek olduğunu, buna karşılık 30 ila 49 yaş arasındakilerin %69'unun ve 50 ila 64 yaş arasındakilerin yalnızca %58'inin akıllı uzaylılara inandıklarını buldular. Yaşa bakılmaksızın, çoğu Amerikalı (ankete katılanların %87'si) UFO'ların ulusal güvenliğe tehdit oluşturduğu fikrini reddetti - ancak bu anket, UFO'ların sıradan nesneler olduğuna inandıkları için mi yoksa bu UFO'ları uçuran uzaylıların dostça olduğuna inandıkları için mi olduğunu açıklamadı.

UFO'lar hakkında uzun zamandır beklenen hükümet raporu altı ay önce ABD Senatosu İstihbarat Komitesine vaat edildi. Komite, 21 Aralık 2020'den itibaren 180 günden fazla olmayan bir zamanda, Ulusal İstihbarat Direktörü ve Savunma Bakanı tarafından teslim edilecek tanımlanamayan hava olayları (UAPs) hakkında soruşturma yapılmasını istedi.

Pentagon yetkilileri yeni raporun çoğunu yayınlarken, bir kısmını gizli tutuyor ve halka açık değil. Bununla birlikte, raporda, askeri havacıların 2004 ve 2021 yılları arasında 144 UAPs gözlemi kaydettiği ve bunlardan sadece birinin kesin olarak tanımlanabileceği ortaya çıktı - bir hava balonu olarak.

Rapor, herhangi bir tanımlanamayan hava olayını dünya dışı kökenli olarak tanımlamadı, bunun yerine "muhtemelen mevcut raporlarda açıklanan görünüm ve davranışlar aralığına dayalı olarak farklı açıklamalar gerektiren birden fazla UAP türü vardır" dedi.

Haberleri kaçırmamak için bizi Twitter, Facebook ve Flipboard'da takip edebilirsiniz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim