Bilim Kurgu Filmi Moonfall'ın İlk Tanıtım Fragmanı Yayınlandı

Roland Emmerich'in yeni bilim kurgu felaket filmi Moonfall'ın ilk tanıtım fragmanını izleyebilirsiniz.

Moonfall İlk Tanıtım Fragmanı

Roland Emmerich'in yeni bilim kurgu felaket filmi Moonfall'ın ilk teaser fragmanı yayınlandı ve hayal kırıklığına uğratmadı.

Roland Emmerich, "Independence Day (Bağımsızlık Günü)", "2012" ve "Yarından Sonraki Gün (The Day After Tomorrow)" gibi popüler filmleriyle felaket ustası olarak ününü sağlam bir şekilde pekiştirdi ve unutmayalım ki, bize "Stargate (Yıldız Geçidini)" de verdi. Bununla birlikte, son filminde, yüzlerce ışıkyılı boyunca iki dünyayı birbirine bağlayan bir solucan deliği aracılığıyla medeniyeti tehdit eden Mısır tanrıları gibi davranan otokratik uzaylılar sunmayacak. Bu sefer bir şey ayın yörüngeden çıkmasına neden oldu ve şimdi Ay, Dünya ile doğrudan çarpışma rotasında.

Film, Dünya'yı bu yaklaşmakta olan felaketten kurtarmak için geçmişinden bir astronot (Patrick Wilson) ve bir komplo teorisyeni (John Bradley) ile bir araya gelmesi gereken eski bir astronota (şimdi NASA yöneticisine) (Halle Berry) odaklanıyor.

Roland Emmerich'in yeni bilim kurgu felaket filmi Moonfall'ın ilk teaser fragmanı yayınlandı ve hayal kırıklığına uğratmadı.

Onlara Michael Peña, Charlie Plummer, Kelly Yu, Eme Ikwuakor, Carolina Bartczak ve Donald Sutherland katılıyor.

Ay'ın teaser fragmanında aniden Dünya'ya doğru fırlamasına neyin sebep olduğu net değil, bir radyoaktif atık patlaması gibi görünmüyor. Bunun yerine, bir tür dev dokunaçlı canavar olabilir. Aşırı gelgit kuvvetleri ve yerçekimi etkileri bir yana, yörüngesel enkazın yıkıcı etkilerini kesinlikle görüyoruz.

Ne yazık ki, bunu öğrenmek için 2 Şubat 2022'ye kadar beklememiz gerekecek. 

Bizi Twitter, Facebook ve Flipboard'da takip edebilirsiniz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim