Google, Pixel 6 Serisinin Çıkış Tarihini Kesinleştirdi

Google, yeni ürünleri tanıtmak için 19 Ekim'de bir etkinlik düzenleyeceğini duyurdu.

Neowin'e göre, yukarıdaki duyuru Google tarafından Twitter'da yayınlandı. Bu noktada çok fazla bilgi paylaşılmadı. Google, etkinliği birden fazla platformda canlı olarak yayınlayacak ve daha sonra herkesin dinlemesi için bir kayıt olarak sunacak.

Google, yeni ürünleri tanıtmak için 19 Ekim'de bir etkinlik düzenleyeceğini duyurdu. Google, Pixel 6 serisini 19 Ekim'deki bu etkinlikte duyuracak.

Pixel 6 Google'ın Tensör çipine sahip olacak

Ağustos ayında Google, yapay zeka (AI) ve makine öğrenimi potansiyelini en üst düzeye çıkarabilecek donanıma ihtiyaç duyduğu için Pixel 6 ve 6 Pro'nun Google tarafından tasarlanan özel bir Tensör çipine sahip olacağını açıklamıştı.

Yeni çip, telefonun çevirisini, altyazılarını ve diktesini iyileştirecek ve daha sorunsuz çalışmasını sağlayacak. İlk etapta tasarlamak, Google'a yeni cihazların diğer Android telefonlardan daha fazla donanım güvenliği katmanına sahip olmasını sağlamak için bir Titan M2 güvenlik yongası ekleme fırsatı da veriyor.

Google Pixel 6'ya güçlü kamera geliştirmeleri geliyor

Ayrıca Google'ın önceki Pixel telefon modellerine kıyasla yüksek beklentilerle güçlü kamera geliştirmelerini Pixel 6 serisine getirmesi de bekleniyor. Bu ürün grubu, Google'ın en son Android 12 işletim sistemini önceden yükleyecektir.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim