Honor Play 5 Youth Duyuruldu: MediaTek Dimensity 900, 120 Hz Ekran ve 66 W Şarj ile Geliyor

Honor, Mayıs ayında Play 5 5G'yi MediaTek Dimensity 800 SoC ile duyurmuştu ve şimdi Honor Play 5 Youth olarak adlandırdığı Play serisine bir üye daha ekledi.

Honor Play 5 Youth duyuruldu! Çin'de ön siparişler başladı

Honor, Mayıs ayında Play 5 5G'yi duyurmuştu ve şimdi Honor Play 5 Youth olarak adlandırdığı Play serisine bir üye daha ekledi.

Honor Play 5 Youth, MediaTek Dimensity 900 SoC tarafından desteklenmektedir ve Android 11 tabanlı Magic UI 4.2 ile kutudan çıkmaktadır.  Telefon 2 GB'a kadar sanal RAM genişletme desteği ile birlikte 8 GB RAM'e sahiptir. Akıllı telefonun temel modeli 128 GB depolama alanıyla birlikte geliyor, ancak 256 GB'lık bir versiyonu da mevcuttur.

Play5 Youth, DCI-P3 kapsama alanına sahip 6,67 inç FullHD+ 120 Hz ekrana ve sol üst köşesinde 16 MP selfie kamerası için bir deliğe sahiptir. Selfie bölümüne başka bir kamera veya flaş modülü katılmadığı için şirketin delikli bir tasarım seçmesi gerektiğine inanıyoruz.

Honor, Mayıs ayında Play 5 5G'yi duyurmuştu ve şimdi Honor Play 5 Youth olarak adlandırdığı Play serisine bir üye daha ekledi.

Arka tarafta, merkez hizalı, dört daireli bir alan görüyoruz, ancak bunlardan sadece ikisinde 64 MP birincil ve 2 MP derinlik kamerası bulunuyor. Üçüncüsü LED flaş içindir ve dördüncüsü sadece simetri içindir.

Honor Play5 Youth, GPU Turbo X ile birlikte geliyor, yana monte edilmiş bir parmak izi tarayıcıya sahiptir, 5G ağlarını destekler ve 3,5 mm kulaklık jakına da sahiptir.

Paketin tamamı, bir USB-C bağlantı noktası üzerinden 66 W'a kadar şarj edilen 4.300 mAh pil ile beslenir. Honor, birlikte verilen 66 W adaptörün hücreyi 15 dakika içinde %50'ye kadar şarj edebileceğini söylüyor.

Honor, Mayıs ayında Play 5 5G'yi duyurmuştu ve şimdi Honor Play 5 Youth olarak adlandırdığı Play serisine bir üye daha ekledi.Honor, Mayıs ayında Play 5 5G'yi duyurmuştu ve şimdi Honor Play 5 Youth olarak adlandırdığı Play serisine bir üye daha ekledi.

Honor Play 5 Youth, Mavi ve Siyah renklerde geliyor, 8 GB/128 GB modeli 280 dolar ve 8 GB/256 GB modeli 315 dolar fiyatla sunuluyor. Akıllı telefon, Honor'un Çin web sitesi aracılığıyla Çin'de ön sipariş vermeye başladı ve satışlar 1 Kasım'dan itibaren başlıyor.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim