MacBook Air 2022'nin M2 Çipiyle Birlikte Gelmesi Bekleniyor

Apple'ın yeni 2022 MacBook Air'i M2 çipiyle birlikte gelebilir. İşte yeni MacBook Air hakkında söylentiler ve sızıntılar.

Apple'ın yeni 2022 MacBook Air'i M2 çipiyle birlikte gelebilir. İşte yeni MacBook Air hakkında söylentiler ve sızıntılar.

Apple analisti ve iOS geliştiricisi @dylandkt, yakın tarihli bir Twitter gönderisinde, bir sonraki MacBook Air'in 2022'nin ortasında piyasaya sürüleceğini ve MagSafe teknolojisi, 1080p web kamerası, USB-C bağlantı noktaları ve 30 watt'lık bir güç adaptörü ile gönderileceğini söyledi. İnce dizüstü bilgisayarın herhangi bir aktif soğutmaya sahip olmayacağını söyleyen sızıntı, 24 inç iMac'e benzer renk seçeneklerinin olacağını da sözlerine ekledi.

Artık söylentiler dikkatini Apple'ın MacBook Air'inin bir sonraki yinelemesine çevirdi.

Estetik açıdan bakıldığında Dylan, tasarımın daha ince ve daha hafif olmasına rağmen yeni MacBook Pro'ya benzeyeceğine inanıyor. Ayrıca, çerçeveler ve klavye alanı tam boyutlu işlev tuşlarıyla birlikte kirli beyaz renkte olacak.

2022 MacBook Air M2 çipiyle birlikte gelebilir

Dylan, yeni MacBook Air'in Apple'ın kendi M2 işlemcisi ve Mini LED donanımlı bir ekranla geleceğine inanıyor. Face ID, SD kart yuvası veya HDMI bağlantı noktası beklenmiyor. En az iki harici ekran desteği de bekleniyor ve başlangıç ​​fiyatının biraz artması bekleniyor.

Twitter sızıntısı, Apple'ın resmi olarak duyurmasından önce M1 iPad Pro ve 24 inç iMac ile ilgili ayrıntıları doğru bir şekilde paylaşarak, son zamanlarda sağlam bir geçmişe sahip.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim