Apple, 2021'in Sonlarında Yeni AirPods Kulaklıkları ve 2022'de Yeni iPhone SE'yi Tanıtacak

Apple'ın 3. nesil AirPods'ları, mevcut sürümden daha kısa bir gövdeye sahip ve bu yılın ilerleyen zamanlarındaki lansman planına ayak uydurmak için önümüzdeki aydan itibaren üretime başlıyor.

Apple'ın 3. nesil yeni AirPods'ları, önümüzdeki aydan itibaren üretime başlıyor. 2022'ye girerken, A15 işlemcili yeni iPhone SE piyasaya sürülecek.
AFP

Yeni AirPods modeli ile ilgili bilgiler, 2016 ve 2019'daki modellerin yerini alarak bir süredir ortaya çıktı. Mayıs ayında Bloomberg sayfası, hoparlör kısmının AirPods Pro'ya benzer hale getirileceğini, öncekilere kıyasla daha kısa bir gövdeye sahip olacağını açıkladı.

Yeni AirPods 2021 sonlarında tanıtılacak

Nikkei sayfası, cihazın önümüzdeki aydan itibaren üretileceğini doğruladı, AirPods 2021'in bu yıl Eylül ayında iPhone 13 ile birlikte görünmesi muhtemel.

Nikkei'nin son raporu ayrıca Apple'ın MacBook Pro'nun güncellenmiş bir sürümünü bu yıl içinde 14 inç veya 16 inç ekran olmak üzere iki seçenekle piyasaya sürebileceğini ortaya koydu.  Kullanıcılar ayrıca MagSafe şarjının geri dönmesini sabırsızlıkla bekliyorlar ve Touch Bar ile MacBook serisinin sonunu görebilirler.

2022'ye kadar Apple, muhtemelen iPhone'u 5G teknoloji ağıyla uyumlu olma olasılığı daha yüksek olarak tanıtacak. Şirket, hayal kırıklığı yaratan satışlar nedeniyle 2022'den itibaren iPhone 12 Mini gibi küçük iPhone serisine devam etmeyebilir. Ancak rapor, bu yıl iPhone 13 Mini'nin görünmeye devam edebileceğini ortaya koyuyor.

Yeni iPhone SE 2022'de tanıtılacak

iPhone SE hayranları için iyi haber şu ki, 2022'ye girerken Apple, A15 işlemci taşıyan ve içinde yeni ağ teknolojilerini çalıştırmak üzere üretilmiş bir Qualcomm yongası olan 5G uyumlu ucuz bir iPhone SE'yi piyasaya sürebilir. Kayda değer bir nokta, Apple'ın Nikkei'den gelen bir rapora göre hala bu cihazda Ana Sayfa düğmesini ve Touch ID sensörünü tutmaya devam edeceğidir.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim