Google Pixel 6 Pro Kısa Bir Videoda Sızdırılmış Olabilir

Google Pixel 6'nın yeni bir sızıntısı yayınlanmış olabilir. Twitter'da yayınlanan bir video Pixel 6 Pro'nun bir üretim öncesi sürümünü gösteriyor.

Google, uzun zamandır geliştirdiği Tensör çipiyle çalışacak telefonları Pixel 6 ve Pixel 6 Pro ile ilgili sızıntıların önüne geçmeye çalıştı. Fakat Twitter'da Google Pixel 6'nın yeni bir sızıntısı yayınlanmış olabilir. Twitter'da yayınlanan bir video Pixel 6 Pro'nun üçlü arka kamerasıyla bir üretim öncesi sürümünü gösteriyor olabilir.

Google, Pixel 6'nın görünümünü paylaşma konusunda çekingen davranmamıştı. Hatta New York mağazasında maket Pixel 6'lar yerleştirmişti. Bu paylaşılan videodaki gösterilen cihaz daha önce görülenlere benziyor.

Pixel 6 Pro'nun Twitter'da paylaşılan video sızıntısı:

Google'ın paylaştığı Pixel 6'daki daha koyu ve mat dokulu rengin aksine, videoda metalik ve parlak bir renk göze çarpıyor.

Bu videoda Pixel 6 ve Pixel 6 Pro'da göze çarpan bir diğer özellik ise ekranı. Pixel 6 Pro, 120Hz yenileme hızına sahip 6.7 inç QHD+ ekrana sahip olacak.

Google'ın Pixel 6 ve Pixel 6 Pro'nun çıkış tarihini ve fiyatlarını ne zaman paylaşacağı bilinmiyor. Ancak Ekim ayında paylaşılacağı tahmin ediliyor.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim